o nás PDF Tisk Email

 

CUKRÁŘSTVÍ A PEKAŘSTVÍ v Dolní Lutyni

 

Naše provozovna vyrábí a dodává do provozoven, firem, ale i jednotlivcům cukrářské výrobky připravené z těch nejlepších surovin. Pokud si u nás dáte vyrobit šlehačkový dort, tak si můžete být jisti, že je vyroben z pravé 31% živočišné šlehačky a že máslo je opravdu máslo a nikoliv levnější rostlinná náhražka.

Nabízíme svým zákazníkům cukrářské výrobky, od oblíbených zákusků s dlouholetou tradicí, po zákusky s novými recepturami. Vše je pro Vás připravováno s láskou, zkušeností a kreativní dovedností našich cukrářek.

V nabídce máme cca 70 druhů zákusků, 35 mini dezertů, dia zákusky, rolády a nespočet druhů dortů. Pečeme klasické i svatební koláče, bábovky, korpusy, drobné vánoční a svatební cukroví. Stačí si jen z naší bohaté nabídky vybrat.

Poctivá domácí výroba, jemná chuť a příznivá cena - to jsou hlavní aspekty, na kterých naše cukrárna staví svoji pověst nejlepších dortů a zákusků v širokém okolí.


Jsme přesvědčeni,  že Vás našem sortimentu zaujmou výrobky, které byste rádi nabídli Vašim zákazníkům, hostům na firemních akcích nebo svým blízkým při rodinných příležitostech. Každému zákazníkovi se věnujeme individuálně, abychom docílili jeho představ. Rádi Vám připravíme i dort dle Vašich přání.

 

Více o našich cukrářských a pekařských výrobcích najdete v jednotlivých sekcích galerie.

Vše si můžete také zakoupit nebo objednat ve firemní prodejně v Orlové.

 

 

Těšíme se na Vaši návštěvu

a věříme, že u nás budete plně spokojeni.